Menüü


SAKUSKAD

Käsitsi tehtud PIRUKAD erinevate täidistega
1tk -2€
Vanaema retsepti järgi MARINEERITUD SEENED   (G)
3,5€
HAPUKURGID mee ja hapukoorega   (G)
3,5€

VENEPÄRASED AMPSUD hingele (2´le)

Soolapekk, hapukurk meega, marineeritud seened,
vürtsikilu, vutimunad ja mädarõika-hapukoorekaste
9€

SUPID JA PELMEENID

BORŠ veiselihaga    (G)
5€
UHHAA erinevate kaladega         (L, G)
7€
Käsitsi tehtud MURMANSKI PELMEENID suitsumakrelli ja hapukapsa täidisega ning siiamarjaga
10€
Käsitsi tehtud SIBERI PELMEENID kolme liha täidisega ning seenepuljongis
10€ 

EELROAD

ROHELINE SALAT kitsejuustulaastude, Sultana rosinate, šalottsibula ja metspähliõli kastmega
8€
Ahjus küpsetatud PURAVIKU KULEBJAAKA karamelliseeritud sibula majoneesiga
9€
HAUGIKOTLET tilli-aioli, vutimuna ja värskelt marineeritud kurgiga
10€
Suitsutatud ja õunaveinis hautatud ANGERJAS peedi “kasukaga”   (G)
13€
TATRAPLIINID siiamarja, punase sibula ja hapukoorega
12€
BOEUF à la TARTAR adžika, marineeritud kännuseente ja brioche saiga
11€

PEAROAD

Mee- ja sinepiglasuuriga LÕHE ürdipannkoogi, hernepüree ning munasalatiga
13
Ahjus küpsetatud SIIG praetud lehtkapsa, maapirnikreemi ja homaarivõiga       (G)
17€
TAIMNE RUKKIBURGER kikerherne-kinoa-peedikotleti ja tomatimarmelaadiga
10€
KANA à la KIEV kartulipüree, noore spinati ja granaatõuna salatiga
13€
PARDIRIND muskaatkõrvitsa orsoto ning portveinikastmega
14€
VEISE STROOGANOV kukeseente, kartulikreemi ja marineeritud karulauguga
16€
VEISEFILEE kartulivahvliga ning Parmesani-trühvlikreemi, sibulamarmelaadi ja punase veini kastmega
21€

MAGUSTOIDUD

Soe õunakook “Sharlotka” koorese rohelise kardemoni jäätisega
5€
“LINNUPIIM” tumeda šokolaadi, astelpaju ja murakaga        (G)
 5€
Õhuline PAVLOVA granadillikreemi ja vaarikajäätisega         (G)
6€
Modernselt valmistatud NAPOLEONI KOOK pohlajäätisega
5€
Moonis tehtud JÄÄTISTE ja SORBEEDE valik     (G)
5€
Isetehtud PIHLAKA- või AROONIANAPS 4cl     (L, G)
4€